Logo

BG-Fit

Paljon uusia 2021 mallin polkupyöriä kaiken ikäisille ja kokoisille. Kaupunkipyöriä, sähköavusteisiapyöriä, maastopyöriä, kilpapyöriä, lastenpyöriä, varaosia, ajovaatteita ja tarvikkeita. Sinua palvelee ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta.

Pyörähuoltomme palvelee nopeasti ja korjaa minkä tahansa vian fillaristasi. Käytämme laadukkaita ja kestäviä varaosia, jotka kestävät kovaakin kulutusta maanteillä ja maastossa.

Tarjoamme kaikkiin uusiin, yli 20″ pyöriin huoltopaketit kaupan päälle.
Ensihuolto + täyshuolto.

Etusi on yli 120 €!

BG-Fit – optimoidut säädöt aktiivipyöräilijälle

BG Fit on tarkoitettu aktiivisille pyöräilijöille ja triathlonisteille, jotka haluavat saada pyörän säädöt optimaalisiksi. BG Fit -kartoitus sisältää tarkan selvityksen kehon liikkuvuuksista, ryhdistä ja lihastasapainosta. Pyörän säädöt tehdään jokaisen omaan pyörään, jolloin ajoasento tulee kerralla sopivaksi.

BG Fitin avulla säädetään esimerkiksi ohjaintankoa, ohjainkannatinta, satulan korkeutta ja pituussäätöjä sekä klossien kiinnitystä.
BG Fit ei ole merkkisidonnainen, joten se voidaan tehdä kaikkiin pyöriin kaikille harrastajille.

Pyörän säätämisessä käytetään tarkkoja viitearvoja, jotka on määritetty lukuisten tutkimusten kautta optimaalisiksi. BG Fitin avulla saadaan säädettyä tehokkain ja taloudellisin pyöräilyasento. BG Fit auttaa ehkäisemään virheasentoja ja välttämään rasitusvammoja.

Mittausklinikka sijaitsee Lahdessa Lahden Polkupyörähuollon tiloissa Launeenkadulla. Pääsääntöisesti mittaukset tehdään siellä. Mittaus tehdään yksilöllisesti ja se kestää noin 2 tuntia.

BG Fit on pyörävalmistaja Specializedin kehittämä sovituspalvelu. BG tulee sanoista Body geometry. Konsepti on lähtöisin huippupyöräilystä ja triathlonista, josta se on tuotu nyt myös jokaisen kiinnostuneen saataville. Kaikki BG Fit -asiantuntijat on koulutettu Tanskassa Specializedin koulutuskeskuksessa.

Hinta 170 €

Varaa BG-Fit!

Puh. 0500 497 448
Sähköposti: esa.skytta(at)resistentia.com

Soita