Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.2.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Lahden Polkupyörähuolto Oy Y-tunnus 2909946-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Emme toimita tuotteita ulkomaille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Tuotteiden hinnat verkkokaupassa saattavat poiketa Lahden polkupyörähuolto Oy:n myymälän hinnoista.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.pyorakauppa.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähkäpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Handelsbanken, S-Pankki, sekä Ålandsbanken. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n (Suomen verkkomaksut) sivuston kautta.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan asiakkaalle erikseen.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Toimitustapa Posti tai Matkahuolto. Mikäli toimitus halutaan ”särkyvää” -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta https://www.posti.fi/

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättämiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

* asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
* pankkitilinumerosi sekä kopio Pyöräkauppa.fi:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Pyöräkauppa.fi
Launeenkatu 80
15610 LAHTI

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittämästi osoitteeseen myynti@pyorakauppa.fi tai postitse:

Pyöräkauppa.fi
Launeenkatu 80
15610 LAHTI

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Pyöräkauppa.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Pyöräkauppa.fi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Soita