Specialized App – ilmainen mobiilisovellus Specializedin sähköpyöriin

Olisiko hienoa päästä kustomoimaan oman pyöränsä avustusominaisuuksia, säädellä akun kulutusta tai lukita pyörän sähköjärjestelmä pin-koodilla mahdollisen varkauden varalta?

Tämä kaikki on mahdollista Specializedin ilmaisen mobiilisovelluksen kanssa.

Specialized mobiilisovelluksella saat kaiken irti sähköpyöräilystä.

Jos olet ostamassa tai harkinnut ostaa Specializedin sähköpyörän, lue tämä!

Sähköpyörät ovat kehittyneet viimeisen kolmen vuoden aikana hurjan paljon! Vaikka pyörien fyysisen ominaisuudet ovat menneet eteenpäin, on myös mobiilisovellukset tulleet osaksi sähköpyöräilyä. On huomion arvoista, että kaikki nämä Specializedin sähköpyörät toimivat myös ilman tätä sovellusta.

Joka kerta kun myymme Specializedin sähköpyörän, tarjoamme käyttökoulutusta pyörän ja sovelluksen suhteen. Sähköpyöriä luovuttaessa uudelle käyttäjälle, käydään aina läpi yhdessä pyörän perusominaisuuksia. Sovellukseen tutustuminen myyjän kanssa paljon mukavampaa kuin yksinään pähkäily. Näytämme tarvittaessa ihan kädestä pitäen, mistä ja miten sovelluksen voi ladata ja kuinka käyttö aloitetaan. Kerromme ohjeet pyörän ja mobiililaitteen yhdistämisestä ja pyörän rekisteröinnistä. Jo pieni perehtyminen helpottaa hyödyntämään pyörän ominaisuuksia ja kaikkea sen tarjoamaa elämystä koko rahan edestä.

Oli miten oli, alla kerromme mitä Specializedin oma ”äppi” pitää sisällään.

Kun pyörä ja mobiililaite ovat löytäneet onnellisesti toisensa, on aika käydä ominaisuuksien kimppuun. Monella tulee viimeistää tässä kohtaa mieleen, ”Onko sovellus suomeksi?” Vastaus on kyllä. Ei tarvitse opetella fillarisanastoa toisella kielellä.

Specialized App ominaisuuksia

Sähköjärjestelmän lukitus

Etusivulta löytyy kohta Järjestelmän lukitus. Sitä klikkaamalla pääset asettamaan nelinumeroisen pin-koodin ja lukitsemaan pyörän. Lukitus voidaan laittaa toimimaan joko äänihälytyksellä ja vilkkuvilla etu-ja takavalolla, tai äänettömänä. Lukitus siis estää sähköjärjestelmän käynnistymisen. Sähköjärjestelmää ei pääse käynnistämään kuin koodilla joko pyörän näytöstä tai sovelluksesta. Sovelluksen käynnistäminen puhelimessa pyörän vieressä, avaa automaattisesti pyörän lukituksen.

Avustustasojen säätö

Tehdasasetuksillaan pyörän kolme avustustasoa ovat, 35%, 75% ja 100%. Mikäli pyörä jonka olet ostanut toimii mielestäsi täydellisesti, voit tottakai ajaa ilman lisäsäätöjä. Jos taas esimerkiksi haluat käyttää omaa voimaa enemmän, voit taulukosta muokata asetuksia esimerkiksi niin, että matalin avustus onkin vain 15%. Jos taas olet pidemmällä matkalla ja haluat säästää akun varausta, voit hyvin pudottaa turbon avustustehoa. Kaikki pyörät saadaan myös toimimaan avustustasojen suhteen 10% välein suoraan ajossa, avustuskytkimestä. Avustuskytkimen pohjassa olevasta napista painamalla, avustustasot (eco, trail, turbo) muuttuvat prosenteiksi.

Ajon tallennus

Ihan niin kuin muutkin urheilusovellukset, niin myös tälläkin pystyt tallentamaan tehdyt lenkit ja retket. Pyörässä itsessään ei ole GPS-sirua, mutta puhelimesi GPS-toimii paikantimena. Sovellus piirtää ajamasi reitit, kertoo käytetyt avustustasot, matkan, ajan, tehot jne. Nämä kaikki voit tarvittaessa pitää näkyvissä reaaliajassa, jos sinulla on pyörässäsi teline mobiililaitteelle. Jos tallennat ajon Specialized App:iin, saat sen saumattomasti myös samalla seuraaviin sovelluksiin; Apple Health, Garmin, Wahoo ja Strava.

Akkuvirran varmistus

Oletko suunnittelemassa lenkkiä tai retkeä ja haluat varmistaa, että akussa on virtaa vielä paluumatkallekin? Sovelluksella pystyt ennalta määrittelemään matkasi ja akun kapasiteetin käytön. Esimerkiksi jos asetat ajettavaksi matkaksi 100km ja haluat, että akussa on virtaa jäljellä vielä 20% kun saavut määrän päähän, onnistuu tämä sovelluksesta! Tämä smart-ominaisuus säätelee sähköpyöräilyä niin, että et kuluta akkua huomaamattasi liikaa. Tämän ominaisuuden kanssa tulee huomioida ulkolämpötila ja keliolosuhteet, varsinkin talvella.

Näytön kustomointi

Suurimassa osassa Specialized sähköpyöriä on jo värinäyttö. Avustuskytkimen yläpuolen napista pääsee selaamaan eri näyttösivuja. Sovelluksessa pääset valitsemaan näytettävien sivujen määrän. Jokainen näyttösivu on erikseen kustomoitavissa. Tietoa on mahdollista saada niin vauhdista, kadensista kuin arvioidusta akun kantamasta ja paljon muuta!

Päivitykset

Sovellus osaa ehdottaa ja käskeä erilaisia huoltotoimenpiteitä ja päivityksiä. Nämä tulevat näkymään suoraan sovelluksen aloitussivulle. Näitä huomioita kuuliaisesta noudattavana säästät aikaa ja rahaa! Kun pidät pyöräsi mekaaniset ja sähköiset osat viimeisen päälle kuosissa saat pyörästäsi pidemmälle ajalle parhaan ajokumppanin.

Specialized App on kuin kännykkäpeli, voit selata, asetella ja kokeilla vapaasti ominaisuuksia.

Tarvittaessa voit kaiken aina palauttaa tehdasasetuksille!

 

Esimerkiksi näiden pyörien kanssa voit käyttää Specialized App:iä,

– Specialized Turbo Vado / Vado SL

-Specialized Turbo Como / Como SL

-Specialized Turbo Creo SL

-Specialized Turbo Levo / Levo SL

-Specialized Turbo Tero

-Specialized Turbo Tero X

-Specialized Turbo Kenevo / Kenevo SL

 

Soita