Logo

Lahden Polkupyörähuolto

Pyöräliike parhailla merkeillä

Specialized, Trek, Sram, Shimano, Schwalbe, Continental, Oakley, Bliz, Ortlieb, Roval, Bontrager, Alpinestars, Parktool, DT Swiss, Crankbrothers, Garmin, Muc-Off, Supacaz, Uswe

 

OTA YHTEYTTÄ!

Asiantunteva pyöräliike palvelee Lahdessa

Lahden laajin valikoima polkupyöriä ja fillaritarvikkeita sekä asiantunteva ja ripeä huoltopalvelu löytyvät Lahdessa Launeenkadulta. Pyöräliike laadukkailla pyörämerkeillä kuten Specialized ja Trek, joten jokaiselle löytyy sopiva menopeli meiltä. Kannattaa katsastaa myös käytettyjen pyörien valikoimamme.

Polkupyöriä ja polkupyörän osia

Meiltä löytyy polkupyöriä kaiken ikäisille ja kokoisille. Kaupunkipyöriä, sähköavusteisiapyöriä, maastopyöriä, kilpapyöriä, lastenpyöriä, varaosia, ajovaatteita ja tarvikkeita. Sinua palvelee ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta.

Pyörähuoltomme palvelee nopeasti ja korjaa minkä tahansa vian fillaristasi. Käytämme laadukkaita ja kestäviä varaosia mm. Shimano ja Sram,  jotka kestävät kovaakin kulutusta maanteillä ja maastossa.

Tarjoamme kaikkiin uusiin, yli 20″ pyöriin huoltopaketit tarjoushintaan.
Ensihuolto + täyshuolto.

Etusi on yli 120 €!

Huollata pyöräsi, niin matkasi sujuu sukkelammin

Pyörähuoltomme palvelee nopeasti ja korjaa minkä tahansa vian fillaristasi. Käytämme laadukkaita ja kestäviä varaosia, jotka kestävät kovaakin kulutusta maanteillä ja maastossa. Paljon pyöräilevä löytää meiltä myös kätevät oheistarvikkeet pyöräilyyn. Meillä pyöräsi on hyvissä käsissä ja pääset baanalle tuota pikaa!

Huoltoauto fiksaa pyörän pihassasi

Pyörän korjaus onnistuu nyt myös omassa pihassasi! Huoltoautomme liikkuu asiakkaiden luo tekemään pienimuotoiset pyöräremontit. Auton kyydissä myös pyörien kuljetukset onnistuvat näppärästi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarjouksessa olevia tuotteita

Soita