BG-Fit

BG-Fit – optimoidut säädöt aktiivipyöräilijälle

BG Fit on tarkoitettu aktiivisille pyöräilijöille ja triathlonisteille, jotka haluavat saada pyörän säädöt optimaalisiksi. BG Fit -kartoitus sisältää tarkan selvityksen kehon liikkuvuuksista, ryhdistä ja lihastasapainosta. Pyörän säädöt tehdään jokaisen omaan pyörään, jolloin ajoasento tulee kerralla sopivaksi.

BG Fitin avulla säädetään esimerkiksi ohjaintankoa, ohjainkannatinta, satulan korkeutta ja pituussäätöjä sekä klossien kiinnitystä.
BG Fit ei ole merkkisidonnainen, joten se voidaan tehdä kaikkiin pyöriin kaikille harrastajille.

Pyörän säätämisessä käytetään tarkkoja viitearvoja, jotka on määritetty lukuisten tutkimusten kautta optimaalisiksi. BG Fitin avulla saadaan säädettyä tehokkain ja taloudellisin pyöräilyasento. BG Fit auttaa ehkäisemään virheasentoja ja välttämään rasitusvammoja.

Mittaus tehdään yksilöllisesti ja se kestää noin 2 tuntia.

BG Fit on pyörävalmistaja Specializedin kehittämä sovituspalvelu. BG tulee sanoista Body geometry. Konsepti on lähtöisin huippupyöräilystä ja triathlonista, josta se on tuotu nyt myös jokaisen kiinnostuneen saataville. Kaikki BG Fit -asiantuntijat on koulutettu Tanskassa Specializedin koulutuskeskuksessa.

TÄLLÄ HETKELLÄ MEILLÄ EI OLE TARJOTA BG-FIT AJANVARAUSTA.

 

Soita